Het grote voordeel van bohemian armbanden

bohemian

We zien ze de laatste tijd steeds meer in het straatbeeld: Bohemian armbanden. Het leuke daaraan is dat ze super makkelijk te combineren zijn en ze werkelijk bij elke outfit passen. Of je nu een hele zakelijke look een beetje op wilt fleuren of juist een coole vintage look wil afmaken, boho style sieraden zijn voor beide perfect. Wat we wel veel zien is dat ze gecombineerd worden met de nu zo trendy vintage kleding look. Tweedehands en vintage winkels poppen op steeds meer plekken op en dat is een goede ontwikkeling. Vintage kleding heeft dragen heeft namelijk heel veel voordelen voor het milieu. En bohemian armbanden maken deze look dus helemaal af, wat voor kleuren je ook draagt.

 

Bohemian armbanden met vintage combineren

Het leuke aan bohemian armbanden is dat het hele tijdloze ontwerpen zijn, juist doordat ze heel kleurrijk en opvallend zijn. Deze stijl is niet afhankelijk van trends, want ze komt om de zoveel jaar gewoon weer terug. Als jij dus fan bent van vintage kleding omdat het zo goed is voor het milieu dan hou je waarschijnlijk ook van boho style sieraden omdat ze zo lang meegaan. En als je goed zoekt kun je ze waarschijnlijk zelfs vinden in kringlopen en vintage winkels. Bohemian armbanden kun je ook makkelijk combineren met elke andere stijl armbanden of kettingen, dus leef je vooral uit en creƫer een heuse armparty!

Boho style sieraden in zilver of goud?

Doorgaans zijn bohemian armbandjes, kettingen en oorbellen verkrijgbaar met een basis van zilver- of goudkleurig materiaal. De reden daarvoor is dat vrijwel iedereen een sterke voorkeur heeft naar een van deze twee. Verder zie je ontzettend veel verschillende kleuren, natuurstenen, fijne kraaltjes en bedeltjes. Het kan niet gek genoeg. Het mooiste is als je een hele uitbundige armband combineert met een paar neutralere, maar ook als je je helemaal uitleeft kan je look eigenlijk bijna niet mislukken.

Geef een reactie