Op zoek naar dé perfecte massage voor je cellulitis?

Lipomassage

We willen ons graag strak en lekker in ons lichaam zitten. Vaak zijn het de vrouwen die rondlopen met cellulitis, maar het kan natuurlijk ook bij mannen voorkomen. Dit is een bacteriële infectie van het bindweefsel ook wel een bobbelige structuur in de (onder)huid genoemd. Dit is natuurlijk geen fijn gevoel. Je kunt hier echt super makkelijk vanaf komen. Hier heb je namelijk een speciale behandeling voor, die lipomassage heet. Maar wat doet deze behandeling precies? Hebben deze behandeling echt effect en toegevoegde waarde?

Wat is een lipomassage?

Een lipomassage is een erg intensieve bindweefselmassage die je uitvoert met behulp van een apparaat. Door de lipomassage stimuleer je de doorbloeding en lymfecirculatie in je lichaam waardoor er een snellere stofwisseling ontstaat en de vastgehouden vetten in je lichaam vrij worden gemaakt. Naast dat de lipomassage helpt om cellulitis tegen te gaan, is het ook bestemd tegen overbelastingen bij je buik of billen. Een super handige techniek om makkelijk vet te verliezen!

De kosten van de massage

Vaak kun je bij verschillende specialisten terecht om deze behandelingen te volgen. Je kunt losse behandelingen volgen, deze kosten vaak tussen de €50 en €100. Daarnaast is het ook mogelijk om gelijk een pakket van 10 of 15 behandelingen te kopen, dit is vaak ook goedkoper dan alleen maar losse behandelingen. Het resultaat van de lipomassage is al na de eerste behandeling te zien. De zones die je behandeld hebt zijn minder compact en verstopt. Na ongeveer zes behandelingen worden je resultaten alleen nog maar beter. Nog meer reden om hier dus mee te beginnen!

Conclusie

Er valt dus te concluderen dat de behandelingen van de lipomassage niet alleen goed zijn om je cellulitis tegen te gaan, maar ook om vet op je buik en billen te verminderen. Door middel van verschillende behandelingen kun je je resultaten binnen no time verminderen. Des te meer reden om te beginnen aan de lipomassage. Probeer het zelf eens!

Geef een reactie